Tuesday, October 11, 2011

Fail-Fail KSSR

Fail yang saya sediakan untuk pelajar-pelajar saya;

tersusun rapi di dalam almari di dalam kelas saya,


Fail individu.. *pembetulan, ada sedikit kesilapan, bukan penilaian tetapi pentaksiran..
Semangat buat sampai salah terjemah.. dah buat banyak untuk semua kelas tahun 1, tak baik membazir, jadi kami guna juga. kalau ada pemantauan baru tampal pembetulan...hhehehe
ni dah masuk blog ni dah bocor rahsia..hehehehe

kalau nak tahu lebih lanjut, saya ada link yang mungkin membantu,


Terima kasih kerana sudi membaca entry ini..

7 comments:

  1. blog pembelajaran yang menarik dan informatif.. tahniah!

    ReplyDelete
  2. time kasih semua.. semoga ilmu ini bermanfaat untuk semua...

    ReplyDelete
  3. Contoh guru yg rajin dan amanah kpd tugasnya!Tahniah kak...sy dah follow ^_^

    ReplyDelete
  4. Terima kasih Missez Queen... i follow 2...hhehe
    I like the day u comment.. that's my birthday.. i like it...:)

    ReplyDelete
  5. Tahniah ola, cikgu rajin ni.. tengok fail dah tau... hehehe

    ReplyDelete
  6. Terima kasih kak Jamiah,... apa pun perkenalan singkat kita ola rasa macam dah lama kenal kan... sayang kak jamiah.. nanti exam sem ni kita 1 rumah lagi ek... seronok berdiskusi dengan kakak2 semua...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.