Friday, February 24, 2012

Modul Pengajaran Pend. Kesihatan Thn 1

Salam 1 Malaysia...

Saya pasti ramai yang mencari-cari 

Modul Pengajaran Pengajaran Pendidikan Kesihatan Tahun 1.

Setelah mencari untuk sekian lama.. akhirnya saya jumpa... so saya nak share untuk anda...

Senang ada Modul ni.. Just print sebagai bahan untuk kita letak di dalam Fail Individu pelajar kita...

Selamat mendownload...

Nak DOWNLOAD..;)

@ klik link di bawah;

8 comments:

  1. mohon emel kan kpd sy di mar82ee@gmail.com..tkasih ye.. :)

    ReplyDelete
  2. helo cikgu, salam satu malaysia. mohon jasa baik cikgu untuk email kat saya di bydfs@yahoo.com.my terima kasih

    ReplyDelete
  3. salam cikgu. boleh x emailkn dekat sy modul ini faisal_hafiz5500@yahoo.com.my . . terima kasih.

    ReplyDelete
  4. Salam cikgu, boleh tak tolong emailkan MODUL PJ dan PK TAHUN 1. Minta jasa baik cikgu.. Tma kasih cikgu!. hatin_arash@yahoo.com.

    ReplyDelete
  5. salam....cikgu mohon email kepada saya modul pj, pk, dan maths tahun 1 & 2 aisyaabdullah@google.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam cikgu Shashazani.. bleh download terus.. tgk kat sebelah kanan sebelah atas... tq...

      Delete
  6. Cikgu2 yang dihormati, mana2 cikgu yang meminta saya emailkan rasanya tak perlu kot sbb ada dekat sebelah kanan tangan cikgu2 sebelah atas.. boleh pilih dan trus download jer.. sory sbb email saya sekarang ada masalah. tq

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.