Thursday, April 5, 2012

MATEMATIK Masa & Waktu Tahun 2

Sunday, April 1, 2012

Borang Skim Pinjaman Buku Teks

Salam 1 Malaysia...

Siapa Guru Kelas di sini angkat tangan..??? hehehehe... Anda cukup bertuah, sebab saya nak share 1 dokumen yang anda boleh download, lihat ataupun nak tambah perencah..

Lazimnya sebagai seorang guru kelas, anda tidak akan lari dari mengisi borang skim pinjaman buku teks yang selalunya memang tak menang tangan lebih-lebih lagi awal tahun...

so, ini lah borang yang saya sediakan sendiri. memang ada disediakan oleh guru BOSS, tapi borang tu agak dah lama, then ada tulisan yang tak jelas... Jadi.. kat sini, cikgu Jumrah dengan baik hatinya mengizinkan untuk cikgu2 semua download k...

Sory la, saya save dlm bentuk pdf.... siapa yg nak dlm bentuk format word boleh tinggalkan alamat email anda... tq..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.