Wednesday, May 7, 2014

+++Upload Video ke Youtube+++

Salam kawan-kawan...

Hari ini, ola nak share macam mana nak upload Video ke dalam youtube.

Perkongsian ini membantu kawan-kawan kalau nak vdeo itu di tonton secara PUBLIC, UNLISTED or PRIVATE...

Jom belajar melalui gambar yang Ola dah sediakan...


















Kalau dah upload tapi lupe nak UNLISTED or PRIVATE kannya, korang boleh edit kat sini..

tgk gambar ek...




Selamat mencuba...


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.