Tuesday, August 5, 2014

++KOLEKSI SOALAN PERCUBAAN UPSR - TERENGGANU++

Koleksi soalan percubaan UPSR 2014bagi negeri TERENGGANU DARUL IMAN.

Kawan2 semua boleh ke KOLEKSI SOALAN PERCUBAAN UPSR 2014 untuk mendapatkan koleksi soalan percubaan UPSR dari negeri lain ye...

Just klik pada matapelajaran untuk mendownload.

Selamat Mendownload 

Matematik Kertas 2
Matematik Kertas 2 Prapercubaan (2014)
Sains

Sebarang kesulitan dan kekurangan dari segi mutu kertas dan masalah berkaitan dengan operasi mendownload, boleh la tinggalkan email untuk saya hantar secara terus kepada anda.. (jika berkesempatan... kelewatan harap dimaafkan jika berlaku.. faham2 je la.. macam2 kerja kat sekolah kan.. hehehehe)

SEKIAN TERIMA KASIH


2 comments:

  1. maaf ya, sila tengok dulu tahun apa soalan2 itu sebelum dishare. Bahasa Inggeris tu yang last year punya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ye, terima kasih.. sebab tu sy bubuh dalam kurungan 2013... Maaf ya sebab saya tak jumpa lagi stakat ni yg laterst punyer.. insyaallah kalau ada sy share. TQ

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.