Wednesday, September 17, 2014

Aktiviti Minggu Matematik

Salam kawan2.. Just nak imbas kembali aktiviti yang dijalankan semasa pelancaran Minggu Matematik di sekolahku...
Masa tu memang busy gak la.. tapi idea tu datang dengan pantas.. 
Dalam tempoh masa yang singkat, saya mencipta sebuah lagu untuk dipersembahkan semasa pelancaran Minggu Matematik SK Simpang Pulai.

Persembahan ini ialah sebuah lagu yang diadaptasikan daripada LAGU TIGA KUPANG

yang bertajuk 5 BUDAK BIJAK

latihan untuk persembahan ini hanya sekali jer.. hehehehehe nasib la budak2 ni memang awesome...

terima kasih my students from 4 Gemilang

Banyak aktiviti yang dijalankan.. misalnya
KUIZ
CROSS NUMBER PUZZLE
BIJAK SIFIR
dan sebagainya

Biasanya guru2 yang terlibat dalam persembahan pelancaran akan mengambil murid yang diajarnya sebagai peserta dalam persembahan.. betul tak.. sama lah macam saya...

Jom kita lihat sama2..


# suara masa last tu suara cikgu sains kak Hamisah.. heheheheh

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.