Saturday, March 7, 2015

Kedai Basikal Famous kat Taiping

Assalamualaikum semua....

Maybe this is different than other entry. .. why. .?????

Sebab skrg ni aku tgh type this entry inside my car.. hahahaha.. Aku dalam perjalanan balik ke kampung suami.. Kota Sarang Semut, Kedah. Esok ni ada kenduri kesyukuran dan majlis akikah untuk semua anak sedara aku belah kedah. Ramai uuga jemputan....

Dalam perjalanan pulang dari Ipoh ke Kedah, kami singgah di Taiping. Suami katanya nak beli barang sikit... bila dia sebut nak beli barang sikit, aku dah bleh agak dah dia nak bli barang apa... Guess what..??

Yes... you're right. .. barang cycling dia la...


Ini kedai dr pandangan hadapan... klu naik highway exit cangkat jering. Kedainya depan Hospital Taiping. .. dlm 100m depan Hospital tu depan ckit jer.. klu nampak kedai depan dia ada pokok2 tu dia la tu....


Kedai dia ni asa 2kedai bercantum... ni bahagian dlm... ada bahagian lg yg aku xsmpat snap... toke kedai ni pon mengayuh gak....



Ha... ini la mr sado kite... dia tgh memilih helmet... helmet yg dia pegang tu RM 1035 hrganya.... kecek2 dpt la RM650... 

Banyak lagi barang yg ada disini lebih murah jika dibandibgkan tempat lain.... itu kata peminat kayuh gerek ni... heheheh

Kalau nak p ble la tgk kad dia kat bawah ni


Adios..






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.