Skip to main content

Posts

Showing posts from September, 2015

♥♥♥Schoology♥♥♥

Hello kawan-kawan....
Hari ni seharian berkursus di PPD Kinta Utara.... walaupun aku peserta paling lambat sampai, aku tak heran dan tak segan..... hahahaha sebab bukan salah aku, aku dapat maklumat lambat dari pihak sekolah untuk menghadiri kursus ni... Surat tak dapat.. Aku dan seorang lagi cikgu kena datang. sampai jer kami disambut mesra.. hehehehehe, then trus kena soal, tak bawa laptop ker?... ow ow .... lantas aku menjawab, tak pe, saya gunakan tab saya jer.. heehehehe
Ok, bukan nak cerita pasal kejadian pagi tadi... tapi nak sampaikan apa yang menarik tentang ilmu baru yang mungkin kami baru temui..  yes... berkaitan dengan PdP la sayang....
Mungkin dah ramai yang tahu.. mungkin ada gak yang macam kami.. excited giles.... hehehehe aku je la...  Korang pernah dengan SCHOOLOGY tak?

senang cerita, hampa type jer schoology kat google.. nanti kluaq la paparan mcm gambar kat atas ni... Okey, siyes aku cerita memang best kalau korang memang minat IT dan pastinya akan menarik minat m…

♥♥♥ myBrain15 ♥♥♥

Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Besawang-sawang dah belog i ni tau.. smpai sesat xjumpa keyboard... hehehehhe.. ayat klishey jer kan.. hahahahahhaa

Ok lah.. kita truskan la tentang topik kali ini.. mungkin ada yang belum tahu tentang mybrain15. kalau nak tau just klik gambar di bawah :


or korang boleh tgk facebook mybrain15 ni di sini

facebook mybrain15
Alhamdulillah, permohonan aku berjaya. bagi penjawat awam, tarikh permohonan telah tutup pada 31 Julai 2015 yang lalu. Untuk swasta rasanya masih dibuka smpi sekarang.

Masa nak tgk result permohonan mymaster aku tu, tuhan jer yang tau mcmn debaran jantung aku... masa tu dalam kereta ondaway balik kampung suami, tetiba member yang mohon sama2 dgn aku tu kol bgtau permohonannya berjaya... kebetulan masa tu kami di RnR Gunung Semanggol, apa lagi, aku terus capai tab aku then buka.. Tanpa aku sedari, air mata keluar sendiri.. syukur sangat2.. suami terus suruh p solat dan sujud syukur...



Alhamdulillah...

Kalau korang nak gak, rajin2 …