Wednesday, July 13, 2016

Blog Header dah Tukar...!!!

Salam.....

Ye..... teman tau.. dah tuko... ate sajer jer teman rase nak nukonyer... teman dah upload macam2 subjek dalam blog teman ni... ate, header yang lama tajuk dia matematik dengan PJK... itu le pasainye teman nukor... 

lawo ke idok....? cer mike tu jawab jujur sikit.. lawo ke idok...? hahahaha.. kena lawa ka? tak pe, teman bosan nanti dengan header ni teman tuko pulak... ate, blog teman, sukati teman ler nak nukor ke idok yer... hehehehehehe


Cer mike tengok header yang lama dalam gambar yang teman post dalam pisbuk tu... kan subjeknyer teman buat MATEMATIK dengan PJK jer... padahal subjek lain pon ado... teman tak mo la mengelirukan pengunjung2 blog teman... xmo follower2s teman konpius... (budget ada follower berjuta2 hahahahaha).... bukan ape, pengunjung teman udoh nak mencecah 1 juta... apa???? udah 1 juta....??? Belum la.. hampir jer... lepas ni boleh pergiatkan info2 yang best2 lagi nah...



Teman dok godek2 le incik google ni macam mana nak buat cartoon... sebab nak ubah header nanti nak buh cartoon jer la.. teman malu.. hihiihihihi kalu sapa2 tau mcmn nak buat cartoon muke sendiri dengan senang kabo ler yer... teman nak blajar.. teringin nak mcm cikgu halimi punye blog tu.. hiihihihi Bile sebut cikgu halimi, teringin nak p Korea gak untuk student exchange program.... tapi apa kan daya, master kite tak habis lagi... dah habis nanti boleh la difikir2kan... itu pon kalau program tu masih ada....

Okey la kawang2... teman nak g masak juadah berbuka puasa ni... kome puasa dak...? Ate, moh le kite puasa.. bak kata mycintahati, puasa 6 ni ibarat puasa setahun... fuyoooo banyak tu... itu yang dia bagitau apa yang mycintahati dengar masa ceramah kat surau katanya...

Assalamualaikum..... 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.