Friday, February 24, 2012

Modul Pengajaran Pend. Kesihatan Thn 1

Salam 1 Malaysia...

Saya pasti ramai yang mencari-cari 

Modul Pengajaran Pengajaran Pendidikan Kesihatan Tahun 1.

Setelah mencari untuk sekian lama.. akhirnya saya jumpa... so saya nak share untuk anda...

Senang ada Modul ni.. Just print sebagai bahan untuk kita letak di dalam Fail Individu pelajar kita...

Selamat mendownload...

Nak DOWNLOAD..;)

@ klik link di bawah;

..Pengumuman Penting....

Salam 1 Malaysia, Salam Perak Aman Jaya...

yang negeri lain tu salam gak la ek.. hehehehehe

Okey, sebenarnya, pengumuman penting ini saya rasa perlu buat juga...

ini kerana saya sudah memulakan Semester 3 di UPSI...

dan yang pasti Subjek Major sudah pon kuar Asgmnt2nya...

so, berkemungkinan besar, blog ini bukan sahaja untuk subjek Pendidikan Jasmani dan Kesihatan

tetapi juga untuk Subjek Matematik...

yang pasti Matematik KSSR juga.. so masih berkait rapat...

Oleh yang demikian, Tajuk blog ini juga akan saya tukar berkuat-kuasa mulai hari ini...

Selamat Membaca.. 

Sama-sama kita berkongsi untuk kebaikan...

Oleh yang demikian, saya juga ingin menunjukkan pengajaran saya di dalam kelas..

untuk mata pelajaran Matematik KSSR Tahun 2

Jom...


Thursday, February 23, 2012

*.....gUrU CemeRlanG.......*

Wah... Sudah agak lama tidak menulis dalam entry ni... 

Agak sibuk sedikit kat sekolah.. biasalah, awal tahun memang sudah menjadi kewajiban 

untuk menjalankan 

tugas yang harus dipikul dengan penuh rasa tanggungjawab.... itu pon ada gak yang mengata

kerja guru ini senang.. kat mana yang senang tu..????

Fail2 KSSR baru jer settle, tinggal letakkan di dalamnya dengan eviden dan juga penaksiran mengikut kemahiran...

TAHNIAH KEPADA AKU.....!!!

Hehehehe.. tak da sapa nak puji, kita ucap tahniah kepada diri sendiri la...

baru semangat ckit...

Saya akan upload beberapa sesi pengajaran saya untuk dijadikan tatapan...

mana lah tau boleh diikuti.. kalau rasa ok dan menarik boleh follow.. 

kalau rasa tak suka... ABAIKAN..

 Sama- sama kita saksikan...

Ini merupakan aktiviti penutup...

Boleh meningkatkan imaginasi murid dengan bertanyakan soalan seperti berikut;

"...Pernah tengok kucing basah tak..?..."

".. Apa kucing tu buat kalau dia basah...?.."

Jom tengok,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.