Monday, April 6, 2015

Buku Panduan Pengajaran Tahun 6 2016


Salam 1 Malaysia, Salam Perak Aman Jaya, Salam GST (Guru Sampai Tua..) hehehehhehehehe

Ok Kali ini Ola nak share Buku Panduan Pengajaran untuk Mata Pelajaran Tahun 6 2016...

Insyaallah Ola akan update dari masa ke semasa... Harap rakan2 semua doakan kesihatan Ola ek...


Dah lupe cara nak Download LINK yang saya sediakan ini... boleh KLIK DISINI

Okey... Klik LINK Matapelajaran di bawah untuk mendapatkan Panduan Pengajaran KSSR Tahun 6 2016 ya... TQ

BAHASA ARAB

BAHASA IBAN (CONTENT)

BAHASA IBAN

BAHASA KADAZANDUSUN

BAHASA CINA (SK)

BAHASA CINA (SJK)

BAHASA INGGERIS (SK)

BAHASA INGGERIS (SJK)

BAHASA MALAYSIA (SK)

BAHASA MALAYSIA (SJK)

BAHASA TAMIL (SK)

BAHASA TAMIL (SJK)

PENDIDIKAN MORAL (SK)

PENDIDIKAN MORAL (SKJC)

PENDIDIKAN MORAL (SJKT)

MATEMATIK (SK)

MATEMATIK (SJKC)

MATEMATIK (SJKT)

PENDIDIKAN MUZIK

PENDIDIKAN ISLAM




Modul RBT ini sumbangan ikhlas daripada cikgu Uzair Shaarin. Terima kasih banyak2...

SEJARAH

DUNIA SAINS & TEKNOLOGI


Buat masa ini, hanya ada matapelajaran Pendidikan Kesihatan, sebab Ola baru balik kursus minggu lepas (01 hingga 02 April)... Insyaallah minggu ni Ola kursus lagi untuk subjek Pendidikan Seni & Visual pada hari rabu dan Khamis ini (08 hingga 09 April) jika tiada aral melintang.... Lepastu Kursus lagi untuk subjek Pendidikan Jasmani.... Belum tau tarikhnya bila...

Yang mana matapelajaran yang anda tidak dapat klik tu maknanya belum ada la... hehehehhe
Sabar ek... Insyaallah saya akan usahakan...

Kalau cikgu2 dah ada tapi saya tak ada lagi bahan DSKP ini, boleh la emailkan kepada saya ;

cikgujumrah13@gmail.com

Selamat mendownload....

Memerlukan Buku Panduan dari Tahun lain...?

Klik pada tahun yang anda mahu

Tahun 1     Tahun 2     Tahun 3      Tahun 4    Tahun 5

15 comments:

  1. Salam...sy mohon unt dload bm tahun 6 ..nnti.ya

    ReplyDelete
  2. Salam...sy mohon unt dload bm tahun 6 ..nnti.ya

    ReplyDelete
  3. Assalam, sy doakan puan sihat dan terus mengemaskini blog ini untuk kegunaan warga pendidik bersama. Moga saham akhirat ini diberkati olehNya.

    ReplyDelete
  4. mmg terbaik bloq nei..terima ksh bnyk2..

    ReplyDelete
  5. Akum,salam utk semua warga pendidik,semoga apa yg baik dpt kita kongsi bersama utk kerja buat kita demi anak-anak asuhan kita.Amin.

    ReplyDelete
  6. Akum,salam utk semua warga pendidik,semoga apa yg baik dpt kita kongsi bersama utk kerja buat kita demi anak-anak asuhan kita.Amin.

    ReplyDelete
  7. Akum,salam utk semua warga pendidik,semoga apa yg baik dpt kita kongsi bersama utk kerja buat kita demi anak-anak asuhan kita.Amin.

    ReplyDelete
  8. Buku ekslusif tiada di pasaran khas buat calon UPSR 2016.
    Buku panduan menulis dan cadangan jawapan mengikut halaman buku teks Bahasa Melayu Tahun 6 sebagai rujukan guru & pelajar UPSR oleh penulis buku teks Bahasa Melayu Tahun 6 - Cikgu Mat Ariffin. Siapa cepat dia dapat!

    Dapatkan maklumat lanjut di sini
    http://www.dammahumnib.com/2016/01/buku-panduan-jawapan-bahasa-melayu.html

    ReplyDelete
  9. Assalamualaikum, terima kasih atas pekongsian maklumat. Terima kasih banyak2. Hanya Allah jua yang membalas dengan ganjaranNya. Amin

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah....perkongsian yang sgt baik...terima kasih banyak-banyak.....yer puan ...cikgu

    ReplyDelete
  11. salam modul pengajaran sejarah thn 6 takda ke..

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum. Saya download modul matematik sebagai panduan dalam kelas saya ya. Blog yang bagus. Didoakan semoga sentiasa sihat. Tahniah dan terima kasih jazakillahukhairan kasira. Saya pun bercadang buat kandungan sendiri khususnya subjek matematik, matematik tambahan, fizik dan sains PT3 dan SPM di blog saya https://baitulakram.blogspot.my untuk rujukan semua terutamanya pelajar-pelajar saya.

    ReplyDelete
  13. banyak membantu. Terima kasih daun keladi puan.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.