Monday, December 29, 2014

MODUL PANDUAN PENGAJARAN TAHUN 5

Salam 1 Malaysia,

Di kesempatan ini, saya melahirkan rasa simpati kepada mangsa banjir di seluruh negeri yang terlibat.. Saya doakan semoga kalian mendapat lindunganNya.. Amin...
Saya hanya mampu menitipkan doa... Begitu juga dengan mangsa QZ 8501 atau AWQ8501 pesawat AirAsia... semoga semuanya selamat...

Okey, kali ini OLA nak share modul pengajaran tahun 5 untuk semua subjek.. Macam biasa just klik subjek yg dikehendaki... 

Tapi sebelum itu, ola tunjukkan beberapa keping gambar penerangan bagaimana cara untuk 'mendownload' bagi yang tidak tahu.. yang tahu.. alhamdulillah....



Bila keluar jer seperti gambar di atas, trus klik jer anak panah ke bawah tu... hehehehe.. sebab sebelum ni Ola share guna dropBox ada terpampang2 besar perkataan DOWNLOAD... Kali ini Ola guna Drive jer.. hehehe cepat sikit...

K la... boleh la mendownload... hehehehe...

Apa..?? Nak RPT plak..? okey... Klik Disini


 BAHASA MALAYSIA

BAHASA INGGERIS




DUNIA SAINS


SEJARAH




TEKNOLOGI MAKLUMAT & KOMUNIKASI












PENDIDIKAN ISLAM

PENDIDIKAN MORAL






psssttttt...: Subjek yang belum anda TIDAK bisa klik tu maknanya belum ada lagi la.. hehehehe
sedang dlm proses pencarian... jika sapa yang dah p kursus tu mesti ada kan.. ble lah kirimkan ke email saya di

cikgujumrah13@gmail.com

TQ

14 comments:

  1. modul utk bm tahun 5 ada x ??

    ReplyDelete
  2. sejarah Xde ke.... tq2....

    ReplyDelete
  3. terima kasih cikgu.. sngt bermanfaat :)

    ReplyDelete
  4. tq cikgu....isi byk lg la...byk bhn ,,byk pahala freee...

    ReplyDelete
  5. terima kasih cikgu.. bahan yang ada di sini sangat membantu.

    ReplyDelete
  6. Saya memerlukan lagu kssr muzik bagi tahun 3 dan 5.

    ReplyDelete
  7. terima kasih cikgu.... mohon izin download ye...

    ReplyDelete
  8. Assalammualaikum cg... Sejarah dengan Pendidikan Moral Tahun 5 belum ada ke cg

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.