Wednesday, June 18, 2014

DOKUMEN STANDARD KURIKULUM PENTAKSIRAN (DSKP) TAHUN 5 2015

Salam 1 Malaysia,

Kawan2 semua di sini saya nak share DSKP untuk semua subjek yang akan diajar untuk murid2 Tahun 5 tahun hadapan (2015). Saya telah menghadiri 2 kursus untuk matapelajaran Pendidikan Jasmani dan Pendidikan Kesihatan yang berlangsung selama 2 hari untuk setiap matapelajaran. Kalau sebelum ini, kursus seperti ini berlangsung sehingga 4 hari. Tapi mungkin sebab pihak BPK sendiri yang turun memberi taklimat untuk mengelakkan keciciran maklumat berlaku.

Bahan2 lain saya akan kongsikan kemudian.. insyaallah..

Boleh download terus.. (klik pada matapelajaran)

Selamat mendownload...























sumber : http://cikgushamsudin.blogspot.com/2014/05/dokumen-standard-kurikulum-dan.html

13 comments:

  1. Terima kasih banyak-banyak atas maklumat yang dikongsikan. Semoga Allah memberkati setiap kebajikan yang anda lakukan.

    ReplyDelete
  2. MOHON SHARE DARLING... TQ

    ReplyDelete
  3. DSKP Pendidikan Moral (SK) Tahun 5 tidak ada. Di mana saya boleh dapat?

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://v2.ppdkinta.edu.my/index.php/layout/57-unit-akademik/196-bahan-dskp-pendidikan-moral-sk-sjkc-sjkt-tahun-5-2014

      Delete
  4. terima kasih dengan perkongsian ini, semoga diberkati..:)

    ReplyDelete
  5. as salam,boleh cikgu kongsikan template pelaporan yang dalam bentuk MS Excel?saya pun pergi taklimat ni tapi bahan saya dah hilang,laptop kena format..terima kasih cikgu ;)

    ReplyDelete
  6. as salam...dskp p.moral th.5 sk please..nak present utk in-house sklh

    ReplyDelete
  7. salam jumrah... awk ade slide powerpoint PJ & PK utk LDP tak? perlukan bantuan... -siti shafur

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum

    Terima kasih atas perkongsian. Saya cuba dapatkan pentaksiran utk Pen.Kesihatan tapi gagal mencapai link diatas. 'error page'. Bagaimana atau mungkin ada cara lain?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sory atas kesulitan... saya dah selenggara.. cuba sekali lagi.. terima kasih..

      Delete
  9. terima kasih di atas perkongsian maklumat. Semoga dipermudahkan segala urusan.

    ReplyDelete
  10. Saya ingin tagu ada tak pskp pend moral untuk tahun 5 sk?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.