Thursday, February 23, 2012

*.....gUrU CemeRlanG.......*

Wah... Sudah agak lama tidak menulis dalam entry ni... 

Agak sibuk sedikit kat sekolah.. biasalah, awal tahun memang sudah menjadi kewajiban 

untuk menjalankan 

tugas yang harus dipikul dengan penuh rasa tanggungjawab.... itu pon ada gak yang mengata

kerja guru ini senang.. kat mana yang senang tu..????

Fail2 KSSR baru jer settle, tinggal letakkan di dalamnya dengan eviden dan juga penaksiran mengikut kemahiran...

TAHNIAH KEPADA AKU.....!!!

Hehehehe.. tak da sapa nak puji, kita ucap tahniah kepada diri sendiri la...

baru semangat ckit...

Saya akan upload beberapa sesi pengajaran saya untuk dijadikan tatapan...

mana lah tau boleh diikuti.. kalau rasa ok dan menarik boleh follow.. 

kalau rasa tak suka... ABAIKAN..

 Sama- sama kita saksikan...

Ini merupakan aktiviti penutup...

Boleh meningkatkan imaginasi murid dengan bertanyakan soalan seperti berikut;

"...Pernah tengok kucing basah tak..?..."

".. Apa kucing tu buat kalau dia basah...?.."

Jom tengok,


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.