Thursday, January 1, 2015

Welcome 2015




Salam and good morning if you read my entry in the morning... if not, just say what do you think right now.. hahaha.. this is my first entry for twenty fifteen... wow.. 

Happy New Year everyone... 

Happy happy gak.. ni tak study lagi paper last utk final year kat UPSI... Macam terer jer kimia.. buat dono jer.. hahahha.. ntah la.. dah akhir-akhir sem ni memang malas jer.. layan cite kat HBO jer rasa best daripada layan modul kimia tu.. 

Untuk entry kali ini, ola nak share ape ek..????


jap nak mikio......



Aaha... apa kata kalau Ola bagi adiah kalendar 2015.. nak tak? nak la tu.. hehehehehe



Kalendar Kuda 2015 ni dalam format pdf... so korang print la nanti ikut saiz yang korang nak k...

Dapat belum..? La.. klik jer kat gambar kalender tu.. hehehehe or kat mana ada perkataan 

Hehehehe.. dok heheheheh jer kan Ola ni....

Tak pa.. hehehehe tu la awet muda.. yeke..??? betul.... kite pernah dengar pasal ketawa ni bagus untuk kesihatan... So tahun ini Ola nak berazam tak mau sedeh-sedeh.... nak hepi-hepi jer...

Apa plak azam korang?? Nak kena berazam ker? Tiap-tiap taun org tanya apa azam kan... Azam jer benda yang mudah untuk kita kecapi... misalnya mcm Ola ni.. berazam nak heheheheh jer.... hehehehe

K la...rasanya kalau bercerita panjang lebar ni, memang ke laut la modul Ola tu.. hahahaha... Firstly, sebenarnya tujuan entry ni nak buat first entry untuk tahun baru 2015 jer...

Ok.. Selamat Tahun Baru.. semoga semua impian kalian tercapai... semoga tahun ini lebih baik dari tahun-tahun sebelumnya.. amin...

TQ



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Jom Tengok apa yang menarik.. Klik pada ikon dibawah ini..

Jom Chat


Try Relay: the free SMS and picture text app for iPhone.